Vi ste ovde: USLUGE Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Naša ordinacija nastoji da prati sve svetske trendove u stomatologiji, a estetika je svakako jedan od njih. Svaki pacijent kod nas dobija informacije i lični plan terapije u skladu sa stanjem njegovih zuba, mogućnisti i željenog efekta.

Nekad je dovoljno samo uklanjanje zubnog kamenca i poliranje zuba da dobijte željeni efekat. Ukoliko je potrebno više od toga, pruža vam se mogućnost da u saradnji sa specijalistom ortodoncije korigujete raspored zuba, specijalistom hirurgije postavite zubne implante, specijalistom stomatološke protetike na esteski najidealniji način nadoknadite izgubljene zube. Takođe možemo ulepšati i izbeliti vaše zube, ukrasiti diskretnim cirkonima i učiniti da vaš osmeh bude lep i blistavo beo.

  • Skidanje zubnog kamenca i poliranje zuba
  • Nakit za zube
  • Beljenje zuba
  • Estetska protetika: bezmetalna keramika u vidu kruna, mostova, faseta, u kombinaciji sa protetskim radovima na implantima.Fasete su tanke keramičke ljuspice koje se postavljaju na predhodno zbrušene površine zuba i trenutno su u svetu najinteresantnije jer daju mogućnost manjih korekcija oblika, položaja i boje zuba.

Pročitano 5155 puta

Podeli

Prijava Korisnika...

Prijava za registrovane posetioce sajta

Kontakt informacije

Stomatoloska ordinacija
MAJA DENTAL CARE
Svetog Save 8/2
32000 Čačak, Srbija
032 333 910
064 840 3040
065 8500 720

GPS: 43.886382, 20.342840