Vi ste ovde: AKTUELNO Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

nedelja, 17 mart 2019 19:26 |

Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE se priključuje obeležavanju Svetskog dana oralnog zdravlja, i 20.03.2019. organizuje "Dan otvorenih vrata", kada će svi zainteresovani moći da zakažu besplatan stomatološki pregled u našoj ordinaciji.

 

Svetski dan oralnog zdravlja (World Oral Health Day) se obeležava globalno 20. marta svake godine, da bi se istakla važnost oralnog zdravlja za celokupno zdravlje organizma.

Svetski dan oralnog zdravlja organizuje Svetska Stomatološka Federacija (FDI World Dental Federation) i predstavlja najveću globalnu akciju za promovisanje oralnog zdravlja. Nizovi kampanja povezanih sa Svetskim danom oralnog zdravlja imaju za cilj da pošalju poruku deci i odraslima o važnosti održavanja oralnog zdravlja na pravi način, kao i značaju oralnog zdravlja u održavanju celokupnog stanja organizma.

Svake godine Svetski dan oralnog zdravlja ima specifičnu temu posvećenu kako generalnoj publici, tako i profesionalcima i institucijama iz oblasti oralnog zdravlja koji svi imaju ulogu u promociji, unapređenju i zaštiti oralnog zdravlja. Ove godine tema Svetskog dana oralnog zdravlja je "Recite Aaa - radite na zdravlju usta", i ima za cilj da podstakne ljude da deluju i posvete se akcijama i navikama koje će unaprediti zdravlje usta i zuba.

Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE se priključuje obeležavanju Svetskog dana oralnog zdravlja, i 20.03.2019. organizuje "Dan otvorenih vrata", kada će svi zainteresovani moći da zakažu besplatan stomatološki pregled u Stomatološkoj ordinaciji MAJA DENTAL CARE. Zbog ograničenog broja pacijenata koje možemo pregledati u toku jednog dana, molimo Vas da svoj termin za besplatni pregled rezervišete unapred, pozivom na broj telefona 064 840 3040 ili On-Line (Opcija Stomatološki pregled i konsultacija).

Više detalja o obeležavanju Svetskog dana oralnog zdravlja možete naći na sajtu World Oral Health Day - www.worldoralhealthday.org. Sav materijal - logo "Svetski dan oralnog zdravlja", posteri, video materijal su vlasništvo Svetske Stomatološke federacije - FDI World Dental Federation.

Pročitano 1282 puta

Podeli

Prijava Korisnika...

Prijava za registrovane posetioce sajta

Kontakt informacije

Stomatoloska ordinacija
MAJA DENTAL CARE
Svetog Save 8/2
32000 Čačak, Srbija
032 333 910
064 840 3040
065 8500 720

GPS: 43.886382, 20.342840