Vi ste ovde: BLOG Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE, Čačak - dr Marija Vasić
dr Marija Vasić

dr Marija Vasić

Dr Marija Vasić je osnivač i vlasnik stomatološke ordinacije MAJA DENTAL CARE . Diplomirala je 2004. godine na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Član je Stomatološke komore Srbije i član Udruženja privatnih doktora medicine i stomatologije Čačak. Bogato iskustvo, posvećenost poslu i neprekidna edukacija i usavršvanje, omogućili su joj saradnju sa najboljim stručnjacima i brojne sertifikate iz različitih oblasti stomatologije.

http://www.maja.rs Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Odlazak kod stomatologa u trudnoći veoma je značajan kako biste sačuvali zdravlje usta i zuba, odnosno kako bi vas stomatolog upoznao sa rizicima i oboljenjima u usnoj duplji koja mogu biti uslovljena hormonskim promenama u toku trudnoće i kako biste dobili potrebne savete kako da sprečite i sanirate postojeće promene ili oboljenja.

Šta je parodontopatija?

oktobar 17, 2015 |

Parodontopatija je oboljenje potpornog aparata zuba: površine korena zuba, periodontalnih vlakana, kosti i pripojnog epitela (desni). Osnovni uzrok parodontopatije je dentalni plak ili neoprane naslage na zubima, koje se naseljavaju bakterijama pod čijim dejstvom dolazi do zapaljenja desni- gingivitisa.

Karijes se ubraja u jedno od najčešćih oboljenja u ljudskom rodu, a predstavlja ga razaranje zubng tkiva. Karijes je oboljenje koje najčešće nastaje zbog loše oralne higijene, usled čega se na zubima stvaraju naslage hrane.

Prijava Korisnika...

Prijava za registrovane posetioce sajta

Kontakt informacije

Stomatoloska ordinacija
MAJA DENTAL CARE
Svetog Save 8/2
32000 Čačak, Srbija
032 333 910
064 840 3040
065 8500 720

GPS: 43.886382, 20.342840