Vi ste ovde: ORDINACIJA

Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE

Ocenite ovaj članak
(40 glasova)

Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE je moderna, savremeno opremljena ordinacija koncipirana tako, da svojim pacijentima pruži usluge u najprijatnijim uslovima. Ordinacija se nalazi u Čačku, u ulici Svetog Save 8/2. Osnivač i vlasnik je dr Marija Vasić.

MAJA DENTAL CARE, Čačak

Moj stomatolog.

Od osnivanja Jula 2007. godine stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE ima cilj da svojim pacijentima pruži vrhunski kvalitet usluge, trajno zadovoljstvo i poverenje.

U moderno opremljenom i prijatnom ambijentu, uz ljubazno osoblje i saradnike, vrhunske stručnjake iz svih oblasti stomatologije, koristeći pritom najkvalitetnije i najsavremenije stomatološke materijale, već više od deset godina uspevamo da stvaramo i održavamo poverenje velikog broja naših pacijenata. Takođe, uz stalnu edukaciju, usavršavanje i praćenje aktuelnih svetskih trendova u svim oblastima stomatologije za nas ne postoje nerešive situacije, pružajući tako svojim pacijentima osećaj sigurnosti, poverenja i vrhunske rezultate.

Svakodnevno se trudimo i uspevamo da u prijatnom okruženju, uz strpljenje, ljubaznost i stručnost našeg osoblja, strah od stomatologa postane prošlost, a lep i zdrav osmeh vaš i naš zaštitini znak.

U ordinaciji MAJA DENTAL CARE uvek možete dobiti savet kako da sačuvate, unapredite i popravite zdravlje i izgled vaših usta i zuba.

Posetite nas, zakažite pregled i uverite se zašto nas i deca vole. Naša najbolja preporuka su naši zadovoljni pacijenti!

Pregled možete zakazati: telefonom: 032.333.910 i 064.840.3040, 065.8500.720, putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili On-Line.

Radno vreme:
Radnim danom: 09:00 - 20:00h
Subotom: samo zakazani pacijenti
Nedeljom: ordinacija ne radi.

FindUsOnF

Od svog osnivanja stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE je članica Unije privatnih preduzeća u preduzetnika Čačak 2000.

Pomoću nekoliko narednih fotografija pokušaćemo da Vam približimo našu ordinaciju.

 

 

dr Marija Vasić

Dr Marija Vasić je osnivač i vlasnik stomatološke ordinacije MAJA DENTAL CARE . Diplomirala je 2004. godine na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Član je Stomatološke komore Srbije i član Udruženja privatnih doktora medicine i stomatologije Čačak. Bogato iskustvo, posvećenost poslu i neprekidna edukacija i usavršvanje, omogućili su joj saradnju sa najboljim stručnjacima i brojne sertifikate iz različitih oblasti stomatologije.

Sertifikati:

Stomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatolog CacakStomatoloska ordinacija CacakStomatoloska ordinacija CacakStomatoloska ordinacija CacakStomatoloska ordinacija Cacak

500510Stomatoloska ordinacija Cacak520530

Pročitano 9349 puta

Multimedija

Prijava Korisnika...

Prijava za registrovane posetioce sajta

Kontakt informacije

Stomatoloska ordinacija
MAJA DENTAL CARE
Svetog Save 8/2
32000 Čačak, Srbija
032 333 910
064 840 3040
065 8500 720

GPS: 43.886382, 20.342840