• Čačak, Svetog Save 8/2
  • Pon - Pet: 09:00 - 20:00

15 godina sa vama

Stomatolog Čačak

Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE, Čačak obeležava 15 godina rada ordinacije. Danas, 1. jula 2022. Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE, Čačak obeležava 15 godina uspešnog rada. Našim pacijentima iskazujemo zahvalnost na ukazanom poverenju – verujemo da smo zajednički napravili značajne korake u unapređenju i očuvanju zdravlja usta i zuba. 

Danas, 1. jula 2022. Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE, Čačak obeležava 15 godina uspešnog rada. Našim pacijentima iskazujemo zahvalnost na ukazanom poverenju – verujemo da smo zajednički napravili značajne korake u unapređenju i očuvanju zdravlja usta i zuba. Osmesi kojima nas pozdravljate su nam velika inspiracija u daljem radu, i verujemo da ćemo i u budućnosti opravdati poverenje svih koji Stomatološku ordinaciju MAJA DENTAL CARE prepoznaju kao svog stomatologa.

Ogromno nam je zadovoljstvo da 15. godišnjicu rada firme obeležimo u proširenom timu – naš tim je naše najveće bogatstvo, nova energija i nove ideje koje su nam nove kolege donele čine nas srećnim i motivisanim da se svi zajedno unapređujemo i razvijamo. Velika zahvalnost našem timu – danas je i vaš dan.

Naše kolege i poslovne saradnike pozdravljamo i svima zahvaljujemo na otvorenoj komunikaciji, posvećenosti našoj ordinaciji razumevanju i spremnosti da svi zajedno u svakoj prilici napravimo korak više kako bismo u svakoj prilici pacijentima pružili najbolju uslugu.

Godišnjicu rada obeležavamo kroz dobrotvornu akciju koja se danas održava u našoj ordinaciji – sav promet ordinacije ostvaren na današnji dan biće uplaćen na račun humanitarne fondacije BUDI HUMAN – hvala svima koji su se odazvali pozivu da zajedno učinimo dobro delo i danas rezervisali svoj termin u našoj ordinaciji!

Vaša Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE, Čačak

-