• Čačak, Svetog Save 8/2
  • Pon - Pet: 09:00 - 20:00

On-Line zakazivanje termina

online zakazivanje stomatolog

Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE, Čačak sa zadovoljstvom predstavlja novu uslugu za svoje pacijente – ON-LINE ZAKAZIVANJE termina u našoj ordinaciji.

 U cilju unapređenja komunikacije sa našim pacijentima, Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE je integrisala novu uslugu – ON-LINE ZAKAZIVANJE termina u našoj ordinaciji. Ova usluga je dostupna svim posetiocima sajta ili Facebook strane Stomatološke ordinacije MAJA DENTAL CARE. Integracijom sistema On-Line zakazivanja, korisnici usluga Stomatološke ordinacije MAJA DENTAL CARE, mogu brzo i lako doći do informacije o raspoloživim slobodnim terminima u našoj ordinaciji, kao i da u par koraka zakažu svoj termin.

Da biste posetili stranu za On-Line zakazivanje termina kliknite OVDE. Pre korišćenja sistema za On-Line zakazivanje termina u Stomatološkoj ordinaciji MAJA DENTAL CARE, molimo vas da obavezno pročitate uslove korišćenja i uputstvo za korišćenje u nastavku ovog teksta.

Postupak On-Line zakazivanja termina je jednostavan:

Klikom na ON-LINE ZAKAZIVANJE, otvoriće se novi prozor sa stranom za On-Line zakazivanje termina,

Najpre je potrebno da izaberete uslugu za koju želite da zakažete termin (Izbor usluge),

Kada ste izabrali uslugu, dobijate mogućnost izbora termina,

Preporučujemo da najpre izabrete doktora kod koga želite da zakažete termin (Osoblje) – na taj način ćete videti slobodne termine kod željenog doktora (ako ne izaberete doktora, biće prikazani svi slobodni termini u našoj ordinaciji, bez obzira kod kog doktora),

Izaberite željeni datum (slobodni za izbor su samo datumi kada je moguće izvršiti zakazivanje),

Izaberite željeni termin u listi slobodnih termina za izabrani datum (ako za izabrani datum nema slobodnih termina, sistem će prikazati odgovarajuću poruku)

Unesite svoje kontakt podatke (ime i prezime, email adresa i broj telefona su obavezni) i napomene ukoliko želite da našem timu unapred pošaljete neke informacije koje smatrate da mogu biti od koristi za vaš tretman.

Klikom na dugme REZERVIŠI, završavate proces On-Line zakazivanja termina – ako ste uneli sve neophodne podatke sistem će prikazati poruku da je rezervacija termina uspešna. Nakon uspešne rezervacije na unetu e-mail adresu ćete dobiti poruku o potvrdi rezervacije – poruka sadrži i .ics fajl, tako da jednostavno možete dodati zakazani termin u kalendar na vašem računaru, telefonu, tabletu,…

Savetujemo vas da ne brišete e-mail sa potvrdom rezervacije – osim što Vam služi kao podsetnik, u njemu se nalazi i link za promenu termina ili otkazivanje termina. Sistem On-Line zakazivanja termina u Stomatološkoj ordinaciji MAJA DENTAL CARE će vam poslati podsetnik na zakazani termin 1 dan pre zakazanog termina.

Za potrebe funkcionisanja usluge On-Line zakazivanja, Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE, koristi resurse i servise vodećih svetskih kompanija u oblasti informacionih tehnologija i maksimalnu pažnju posvećuje tačnosti podataka prikazanih na sajtu Stomatološke ordinacije MAJA DENTAL CARE, ali zadržavamo mogućnost pojave greške, te Vas savetujemo da vaš termin proverite i tako što ćete direktno kontaktirati našu ordinaciju.

Da biste posetili stranu za OnLine zakazivanje potrebno je da imate računar ili pametan uređaj sa pristupom Internetu i bilo koji od modernih Internet pretraživača (Egde, Firefox, Chrome, Safari). Obratite pažnju da su regionalna podešavanja, odnosno podaci o vremenskoj zoni na uređaju koji koristite pravilno podešeni.

-